WEGWERKZAAMHEDEN:

WOENSDAG 20 SEPTEMBER zijn er wegwerkzaamheden aan de Dorpsstraat. De weg is die dag voor alle verkeer afgesloten tussen de Dokter Lohmanstraat en de Burgemeester de Boerlaan. Er is een omleiding aanwezig naar de achterzijde van onze praktijk waar hopelijk ook wat parkeergelegenheid is in de woonwijk. Wij verzoeken u rekening te houden met enige vertraging om zo toch op tijd op uw afspraak te zijn.

Wij verwelkomen onze digitale tool Pien

PIEN is een digitale tool van Infomedics (die onze facturatie verzorgt) die direct inzage geeft bij het berekenen van uw netto bijdrage van de behandeling. Pien houdt rekening met de voorgestelde behandeling en het vergoedingenpakket van uw eventuele mondzorgverzekering.

Je weet dus direct waar u aan toe bent. Bent u benieuwd of de verzekering nog jaarruimte biedt om bijvoorbeeld een kroon te plaatsen of de uitgebreide gebitsreiniging uit te voeren? Dan zoekt Pien dat gewoon even op! Kortom, een duidelijk en snel inzicht.

Daarnaast is Pien in staat om rekening te houden met voorafgaande behandelingen, echter moeten deze wel bekend zijn bij de betreffende behandelaar. Mocht u bij een andere mondzorgverlener een behandeling hebben ondergaan en die niet gemeld hebben, dan kan dit de uiteindelijke vergoeding oftewel de door Pien berekende eigen bijdrage beïnvloeden.

Let op: Pien heeft geen inzicht in het wel of niet hebben betaald van verzekeringspremies, waardoor de zorgverzekeraar wellicht besluit om een behandeling niet of slechts deels te vergoeden.