Lees hier de maatregelen die wij nemen rondom COVID-19.

Update coronamaatregelen 20 december 2021:

Medische contactberoepen, zoals in de mondzorg, kunnen de komende tijd zorg blijven leveren en hoeven niet te sluiten. WIJ ZIJN DUS GEWOON OPEN! Hou uiteraard wel onderstaande maatregelen in acht.

Voorop staat dat wij een veilige, gezonde plek voor onze patiënten en medewerkers blijven. De landelijke richtlijn om anderhalve meter afstand te bewaren geldt daarom ook bij ons, net als de volgende maatregelen.

🦷 Draag een mondkapje in de wachtruimte
🦷 Zeg de afspraak af als u klachten heeft als hoesten, keelpijn of koorts. Blijf ook thuis als één van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft. Volg verder de richtlijnen van RIVM wat betreft testen en thuisisolatie.
🦷 Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en raak daarna zo min mogelijk aan. De leesmap en speelhoek zijn vooralsnog niet aanwezig in de wachtruimte.
🦷 Kom alleen naar de praktijk. Bij gezinscontrole wordt de gang van zaken met u besproken bij het maken van de afspraak.
🦷 Heeft u geen afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Gezien de mogelijkheid dat in de periode tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak uw situatie is gewijzigd, verzoeken wij u één dag voor de gemaakte afspraak nogmaals de vragen door te nemen. Wanneer u één van deze vragen met JA beantwoord, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.